Kevin så överlägsen

Han är verkligen överlägsen. Och nu menar jag inte till sättet. Men han är ju redan en stjärna. Han har varit en given vinnare nästan hela tiden tycker jag. Han sjunger fantastiskt, han är helt enkelt en naturbegåvning. Hans bästa framträdande tycker jag är Living on a prayer. Jag älskar hans rockiga röst. Men han är alltid bra och ikväll gjorde han gospellåtarna också bra. Han behöver inte utvecklas mer, han behöer bara ett skivkontrakt. Jag skulle hemskt gärna gå på en konsert och se han.
Alice var riktigt bra. inte samma glöd som hon brukar ha kanske, men bättre än förra gången.
Robin har utvecklats en hel del tycker jag. Och nu har han ju börjat röra sig bättre på scen också. Trodde han skulle göra Joyfull heter den väl? bra, och det gjorde han ju.
Om Johan säger jag bara. Snälla åk!

Konstiga drömmar på en buss

Natten spenderade jag på en buss. Och det hör ju verkligen inte till Nöje... Jag kan inte sitta och sova, men jag fick byta plats med mamma så jag fick sitta vid fönstret. Så skönt blev det ju inte, men i alla fall bättre än att sitta vid gången. Så sovit mycket har jag ju då verkligen inte gjort.

Drömde lite konstiga drömmar så där som jag brukar. Bla att jag frågat M om han ville hänga med på festivalen, och det ville han. Så jag frågade P om inte hon också skulle gå med oss för annars skulle det ju bli typ en date.
Drömde också att jag var i en affär med syster/kompis/släkting, kommer inte ihåg vilket, och ett barn som va kanske sex år. Vi var ju då i en affär, men det fanns en vattenrutchbana där av nån konstig anledning som vi alla åkte i. Sen var vi också jagade av nån galen asiat...

När vi kom fram till Stockholm i morse gick vi på stan några timmar innan vi kunde gå till vandarhemmet och få vårat rum. Är ganska stort och blir inte allt för trångt med en extra madrass. P har varit i Globen hela dagen och imorrn är det mni tur att vara där med henne. Ska snart åka och möta henne så det blir ju ganska sent. Och upp tidiigt imorrn, men nu får man ju i alla falll sova i en säng så man kommer ju ändå få mycket mer sömn.


Tänker för mycket...

Alltså... Nåt litet blir större för att man tänker för mycket, och inte kan låta bli att tänka. Man ska inte tänka. Eller vissa saker ska man låta bli att tänka på. Det är bäst så....
Började tänka på det för mycket, vilket är alldeles för lätt om man är som jag... Och det blev lite mer bara för att jag pratade med en på msn.... Men ibland vill man ju ha lite synpunkter. Dock är det ju inget att bry sig om, det är det ju aldrig... Eller jag tror i alla fall inte det....

Ska väl tänka på det här till nästa gång.... Förhoppningsvis dröjer det inte en månad till, eller två, eller mer....
If I could talk to him... Ha. Vad skulle det ge? Ingenting.... Det spelar ju ingen roll...  Det skulle ju inte ändra på nåt. Och även om det kanske skulle vara skönt att säga en del saker, så skulle det säkert bli jobbigt... Nä, varför kan man bara inte släppa? Har inte sån tur att han blir intresserad av mig nu....

M, kom tillbaka! Men det gör du ju snart. Blir kul att höra vad du säger...

En behandling

Var hos en kund idag. Hade fått en vägbeskrivning som var bra, men när man ska på nya ställen oroar man sig ju alltid för att inte hitta. Dock var det faktiskt inte så svårt även om vi trodde att vi kanske kört för långt ett tag. Ska väl komma ihåg hur vi körde nästa gång... Annars är det ju bara att kolla vägbeskrivningen igen.
Skönt att ha haft en kund i alla fall. Känns som att det kanske börjar lite nu. Även om det bara är en kund. men det är ändå en kund jag fått ha som företagare.

Ska på travet imorrn tror jag, och ringa/besöka ridskolechefernea här.. Plus en del annat som ska hinnas med innan det är dags att åka buss....! til Stockholm för att vara på Globen på söndag och Sthlm International Horse Show. Blir superskoj!

Mer lappar i brevlådor

Skrev ut en massa lappar i lördags och var ut med ett antal ikväll. Pappa körde. Det blir ju lite lättare om nån kör och man bara behöver stiga ur bilen och lämna lapparna i brevlådan. Men mamma var snällare när hon var med mig för några veckor sen. Hon stannade så nära brevlådorna så man oftast bara behövde veva ner rutan och sticka ut handen :) Nu är det ju lite kallt och man fryser ju så fort man stiger ur bilen... För att inte tala om hur mycket man fryser om fingrarna. Och det är av någon anledning svårare att ta bara ett blad i taget när det är kallt och man fryser om fingrarna...
Gjorde klart i Klutmark, sen var vi i Södra Hedensbyn och Tuvan, och tog Bockholmsvägen. Det finns ju lite hästar där i alla fall så nån ska väl vara intresserad och förhoppningsvis ringa.
Imorrn ska jag i alla fall till en kund. Förhoppningsvis återkommande kund.

Nu ska jag snart koppla skrivaren till laptopen och prova skriva ut visitkort.

Inte än...

Var på branchkväll igår. Visste först inte om jag skulle gå. Sen bestämde jag mig för att vara med på "förfesten" och sen blev det ändå att vara med på själva branchkvällen också. Det var helt okej faktiskt. Vi var väl lite mer samlade kanske än förra gången jag var med...  Kanske beror på vilket ställe det är på, jag vet inte... Men det var ganska kul i alla fall.

Och hade jag inte bestämt mig för att gå hade jag inte fått se han igen. Är väl en månad sen ungefär. Det kändes lite, men det var inte oväntat. Men nu vet jag hur det känns att se han igen, men det visste jag ju redan....
Gick på stan med M igår nån timme innan hon skulle med bussen och jag hem och göra mig iordning.
På nåt sätt kändes det som jag skulle få se han på kvällen, men tänkte att det är bara för att jag så gärna vill det, men nu blev det ju så ändå. Fast jag inte visste om han skulle dit.
Pratade lite med han innan jag skulle gå hem. Han hade varit förbi flera gånger men jag hade aldrig varit där. Tyckte det var dålig planering typ. Sa att han fick väl säga till så jag visste om jag jobbade. Han sa nåt och jag sa två dagar den här veckan jag jobbar. Tror inte han kommer förbi, men man vet ju aldrig.... Men han har väl kanske tänkt lite på mig.. Fast han tänker ju inte som jag gör, och han tänkte väl kappast särskilt mycket på mig sen heller, förutom att det var trevligt att se mig igen kanske. Nåja, han sa i alla fall inget som får mig att tänka extra mycket igen. Men det är klart man tänker lite på han igen, jag ahr ju fått se han igen.

Ingen sa att det skulle va lätt....

Kärlekstema i Idol

Det är alltid roligt med kärlekslåtar tycker jag. Däremot kanske inte alla låtar igår riktigt var kärlekslåtar, eller i alla fall inte för mig, men det beror väl på hur man vill tolka det.
Robin B tycker jag var riktigt bra i båda sina låtar. Jag håller med juryn om att han blivit bättre och jag hoppas det håller i sig till nästa gång, för han var mycket säkrare på scenen den här gången i första låten. Fields of Gold gjorde han också välidgt bra. Det var nog ett av hans bästa framträdanden.
Kevin var bra som vanligt. Men han är alltid bra. Han kan inte vara dålig. Och det är så roligt att se hur glad han blir varje gång juryn säger att han är bra. Visst skulle man ju bli jätteglad, det vore ju konstigt annars. Men det är som att han inte riktigt förstår hur bra han är. Och han verkar så ödmjuk. Han gjorde båda låtarna bra. Själv hade jag nog valt When you look me in the eyes, för det är den ultimata kärlekslåten för mig just nu :) Den är så vacker! :) Men If tomorrow never comes är ju också bra :)
Johan. Har aldrig förstått vad han gör där. Kommer aldrig förstå varför han fick komma med. Han kan inte sjunga! Nu har ju till och med juryn börjat säga att han inte är tillräckligt bra, verkar det ju som. Men han är inte bra. Hoppas verkligen det är hans tur att åka nästa gång. Det skulle ha varit han och inte Robin E som åkte förra gången. När dom gjorde duetten märktes det ju tydligt vem som kunde sjunga och vem som inte kunde.
Anna har jag gillat ibland. Vissa låtar har passat henne och hon har gjort dom bra, men oftast tycker jag inte hon varit så bra. När hon sjunger lågt blir det för mörkt. Gillar ändå inte riktigt så där mörka röster. Förstår inte riktigt storheten med henne. Så det var hennes tur att åka.
Alice var väl inte på topp igår, men jag tycker ändå hon gjorde bra framträdanden. Because of you hade jag väl kanske inte riktigt tänkt som en kärlekslåt, men som sagt, det beror väl på hur man tolkar den. Och gör man inte hela låten kan det väl bli det... Hon gjorde Crazy in love mycket bättre än jag trodde hon skulle göra. Det är ju en svår låt och jag är ganska säker på att jag inte hade klarat av den. Så jag tycker hon gjorde det jättebra även om inte riktigt hade någon glöd.

I want a horse

Tittar på hästannonser. Kan inte låta bli. Jag vill verkligen ha en häst. Och gärna nu. Om man hade lite mer pengar. Om man visste hur mycket man får jobba sen, och om man får vara kvar. Så man kunde låna.
Visst är det mycket jobb med hästar, men det är väldigt roligt med hästar.
Och jag har velat ha en egen häst sen jag började rida typ. Så i 18 år i stort sett...
När jag provred den första hästen frågade ägaren min kurskompis hur länge jag ridit. Och när hon sa typ 17 år blev hon jätteförvånad. Men det är väl inget som säger att man har/haft egen häst bara för att man ridit i flera år? Det finns nåt som heter pengar som spelar en stor roll i det hela. Och tyvärr har somliga (jag!) inte tillräckligt med pengar.  Jag ska ju ha råd att ha hästen, inte bara ha råd att köpa den.
Hittat flera hästar jag skulle vilja kolla på, men inte ens nu när jag ska få köpa häst, snart förhoppningsvis! löns det ringa på nån eller åka och titta på nån, för jag kan ju ändå inte ha nån nu....... Tid skulle jag säkert kunna ha. Men när man aldrig vet hur mycket man jobbar  och hur mycket man får i lön är det svårt att veta hur mycket pengar man har varje månad, och ännu svårare att veta hur mycket man kan lägga undan eller spendera....
HIttat en riktigt fin häst i Bergsbyn, en Frieserkorsning. Men det löns ju inte ringa på den för jag ska ju inte ha den...
Men jag skulle vilja få fara och kika på lite hästar igen, har ju abra kollat på två stycken och det ar ju under utbildningen....
Men efter jul nån gång åtminstone... kanske man kan börja kolla på riktigt igen. Hoppas jag...
Kan ingen vara så vänlig och ge mig en häst?


Tryck, visitkort m.m

Mailade äntligen L i söndags om min logga och tryck som jag vill ha. Han sa för några månader sen att ha skulle hjälpa mig med priser. vaktis sa att han skulle hjälpa mig lite, men det har tyvärr inte blivit mycket av det... Vet inte om han har gjort nånting... Jaja... Det är ju alltid bra med olika prisuppgifter... Får se hur lång tid det tar nu, men det går nog fortare med L som kollar...

Beställde visitkort från vistaprint igår så jag hoppas det blev nåt av den beställningen... Så får jag väl lite visitkort om 2 veckor typ.. Ska ju ändå vara borta större delen av nästa vecka.. Ska skriva ut lite hemma också, eftersom jag har ett program på laptopen där man kan göra visitkort. Så har jag några när jag ska till travet nästa vecka och prata med tränarna... Förmodligen bättre med visitkort än "annons"lappar....

Måste ha en ny bläckpatron också, så jag kan skriva ut mer lappar.. och kopera kvitton på inköp... Köpte i alla fall två pärmar och fyra register i helgen. Så jag har till fakturor.. Och så ska jag kolla om jag hitar nåt bra bokföringsprogram. S i starta eget-kursen hade ju hittat nåt bra enkelt program som jag ska kolla.

Vill ut med mer lappar, se lite folk kanske.. Få lite kunder. Har i alla fall en kund nästa vecka. Så förhoppningsvis går det bra... Det ska väl lossna nån gång... Har ju bara haft igång företaget i en månad än... Men jag hoppas  jag får lite kunder snart. Men jag måste väl visa mig lite mer, att folk får veta vem jag är kanske.. Man skulle känna lite mer hästmänniskor... Om man haft egen häst hade man kännt till bra mycket mer folk...

Jag vill ha!

Jag vill ha pengar! Mycket pengar! Har knappt pengar så jag kan låna pengar. Hur knäppt är inte det? Men man ska ju ha möjlighet att betala tillbaka också... Men det beror ju på hur många år man tar det på... Åh! Jag vill nu!

Jag vill göra en sak jag behöver pengar till, som jag inte har. Men jag vill inte vänta flera år...till....

Jag vill ha häst! NU! Jag längtar verkligen efter egen häst... Även om det tar mycket tid... Då skulle jag samtidigt kunna göra lite diskret marknadsföring av mitt företag också... Eftersom jag har en så fin och smidig häst...
Har tittat på lite annonser igen.. Hittat några hästar jag skulle vilja titta på. Såg en jättefin frieserkorsning på Hästnet från Skellefteå. Så det hade ju inte alls blivit långt om man farit och tittat på den... Kommer inte ihåg vad den kostade men... Frieser är ju ganska dyra, så den kostade säkert lite..
Kanske, kanske jag kan övertala mina föräldrar att låta mig låna nu... Visst, jag är vuxen, men är ändå en sen som frågar efter deras godkännande gällnade vissa saker... Och jag kanske behöver nån som går i god för mig... eller vad dom nu gör... Pappa har ju sagt att han ska göra det, men vi sa ju också att jag skulle se lite hur det går mef företaget först... Men det kan ju ta ett tag innan jag har några kunder. Nu har jag ju bara börjat, men det verkar inte vara så många som vill ha sina hästar masserade just nu.... Men förhoppningsvis snart så... Kan ju få vara några tävlingar snart så man kan visa sig där... Men då kan det ju vara bra att ha tryck på jacka....