Mygg!!

Igår hjälpte jag P och hennes syster att servera på deras pappas födelsedagsfest. Har aldrig tyckt oma tt servera, men det gick väldigt bra, och dom tyckte jag var duktig :) Och det är ju alltid roligt att höra. Kanske man inte drar sig så mycket för att servera på jobbet nästa gång .)
Var i Innerviks byastuga. Och det är ju en del mygg där...Var ute några korta stunder senare på kvällen för att få lite luft. HAr fått nåt enstaka myggbett tidigare i sommar. Nu fick jag typ 6-8 stycken under en kort stund.... Det kliar ju så fasligt också. På högra benet, unde knäet ner till foten har jag typ 4 myggbett...Som tur är har det inte kliat allt för mycket, och jag har inte haft problem att sova..

Var på Vitbergs idag med syrran. Första gången i sommar som jag badar. Men nu blir väl inte fler gånger typ... För dom stänger väl snart... Så då får man vara inomhus istället... Är väl inte lika roligt under sommaren... Trro jag abdade en gång förra sommaren också...  Men i sommar är det jobb, plugg. Kompisar jobbar eller är borta/upptagna... Nästa sommar blir det förhoppningvis lite bättre. Man ska sola och abda på sommaren!

Hittat några hästar som verkar intressanta. S hittade en åt mig som hon sa var jättebra. Och jag blev ganska peppad, eftersom hon sa att hon skulle hjälpa mig så mycket jag behöver innan utbildningen är klar.. Men jag vill inte köpa en häst osedd även om hon tycker den är bra och väldigt trevlig. Hittade en häst här i stan idag som verkar rätt bra.
Jag är väldigt sugen på att ha en häst nu, men egentligen har jag väl inte råd..... Men två månader ska man väl klara sig utan jättemycket pengar? Två månader går ju ändå ganska fort... Men jag vet inte....

Time to let go

It`s so time to let go.

Men jag vet inte hur man gör.

Vi pratade lite om förhållanden på en rast och M frågade A om hon kunde räkna hur många år, månader, dagar, timmar. Det kunde hon inte. Inte han heller tydligen. Men det kan jag. And I never even dated the guy.
4 år och snart 3 månader. En del av det tragiska är att jag vet vilket datum,dag och tid. Det som är ännu mer tragiskt är att jag inte kunnat släppa när det är en kille som aldrig kommer tänka på mig på det sättet. Han tänker bara på mig som typ kompis, och det är okej. Även om han visste allt jag skulle vilja säga, men aldrig kommer göra, för att det är för svårt, hur länge jag kännt så här, att jag föll direkt, aldrig kännt så mycket för nån, så skulle det ändå inte ändra på nåt. I´m not that lucky. Men han visste ju vlite vid jul så nåt måste han ju veta. Fast det var ju då...
Jag måste lära mig att släppa och det snart. Annars har det snart gått 5 år. 5 år, för en kille jag aldrig kommer få..
And I`m gonna go crazy again...  But it`s not that easy...

Why can`t I let go?

Varför ska man fastna så mycket för nån om det inte är meningen att det ska vara han och jag?
För det kommer det aldrig bli. Hur mycket jag än vill det...