Utgång

Ett tag sen vi var ut känns det som, men i lördags var jag i alla fall ut med M. Länge sen vi var ut och dansade med henne. Blir ju oftast O´Learys bara föra tt hon inte kommer in på Statt på lördagar. Men då var vi på Balzac, och vi får väl gå dit fler gånger med henne, så man kan gå och dansa med henne i alla fall.
Såg faktiskt flera som jag kände/kände till. en jobbarkompis, några gamla klasskamrater till syster yster, en gammal klasskompis till mig.. Det är ovanligt. Hoppas det inte dröjer så länge innan vi går ut med henne igen. Imorgon blir det i alla fall fika + bio. Måste ju passa på att träffa henne nu när hon är ledig.
Vi var inte där så länge, och dansade inte så mycket heller, men jag pajade faktiskt inte mina knän. Det hör också till ovanligheterna. Spelar ingen roll vilka skor jag har, ont i knäna får jag ändå.

Jobbat en del förra veckan, fast jag egentligen bara hade ett kvällspass, men det är ju bra, det blir ju abra lite mer pengar.

Förra gången på travlektionen fick vi ha häst för hand, för vi hade vikarei då P var borta. Bara haft häst för hand typ två gånger tidigare, så det är ju många småsaker man glömmer bort, men som ändå är viktiga. Frågade en tjej i min grupp hur länge hon kört, och hon sa två år. Jag har verkligen hoppat in mitt i! :) Men P hade ju en liten snabbkurs med mig och har ju sett mig köra, så hon tycker väl att jag passar där.. :) Hon skulle ta licens snart, hon jag pratade med. Kommer inte jag hinna, i alla fall inte för ponny, det tror jag inte. I så fall får man ju ta för stor häst på en gång. Men det är väl egentligen ingen jätteskillnad att köra häst mot för ponny. I alla fall inte när man kört häst förut... För jag har ju kört mer häst än ponny,,