Varning för hare

Det brukar ju finnas skyltar i byar och på en del gator som säger "Akta barn" eller "Varning för barn" eller nåt sånt. Vi skulle kunna ha en "Varning för hare" på våran gata. Höll på att köra på haren som brukar besöka gatan ibland imorse när jag skulle till jobbet. först sprang han på sidan sen mitt framför bilen och så tvärsöver vägen igen. Tur man var med i vändingarna..

Varit och hälsat på en lite varmblodstös på 7 år idag. Riktigt fin var hon och verkar trevlig att rida. Får förhoppningsvis köra henne sen också men jag har för mig selen var trasig. Men det var ju tänkt att hon skulle kvala i höst, men nu blir det ju inte så, så förhoppningsvis blir det lite kröa sen också. Har jag hittat en häst som går både rida och köra är det ju kul om man kan göra båda delarna. Och det är ju kul om man får träna lite mer på körningen också. Man kan aldrig träna för mycket. Eller jo, det kan man nog. Men inte när det gäller ridning och körning..

Faller igen...

Alltså...

Var festival här i helgen och som vanligt har man gått på den. Blev både fredag oc lördag, men det var emst att se på fredagen. Men Krutov spelade hela festivalhelgenoch dom kan man ju se flera gånger :) Dom är verkligen duktiga. Tror jag såg  ".." i fredags men det stod några personer ivgen och jag glömde fråga igår.
Jobbade igår, egentligen skulle jag ha "semester" iveckan eftersom jag började på Skebo i torsdags men det var tydligen kris. skulle först diska, men sen blev det K som gjorde det och så fick jag städa istället. HAr varit ganska mycket drop in och det var det ju förmodligen igår också. idag bode det ju dock inte bli så mycket tycker jag, eftersom festivalen slutar idag.

Vissa saker ställer till det ibland, och det behöver inte ens vara mycket...".." fick veta att jag skulle på festivalen igen. "Det ska jag med" sa han och såg sådär glad ut, och sa att vi träffas säkert. Det lät som vi borde göra det eftersom vi skulle dit båda två, men jag tänkte att det är ju rätt mycket folk, så det varj u inte säkert. "v" sa nåt om att gå ut eller vad det nu var, och att jag och ".." kunde ju gå tillsammans. Sen när jag skulle gå kom ".." efter och "så du ska ut" eller vad det nuvar, och undrade var jag skulle och så. skulle vara i samma tält som hans kompisar så vi skulle ju säkert ses men om vi inte gjorde det skulle jag ha en trevlig kväll och så fick jag en kram. sen var det igen nåt om att om vi inte skulle ses så skulle jag ha roligt bla bla bla.. Det blev lite på nåt sätt så där som man när man ska på samma fest som nån man gillar och man går dit för att man vet att den personen är där eller nåt...Eller att jag vi träffas säkert, för att man så gärna vill det eller nåt... jag vet inte. Jag ska inte analysera för det har jag gjort alldeles för mycket.. Men jag hade jag inte fallit igen hade jag ju definitivt gjort det nu....