Troy har börjat skolan

Ja i söndags var det första träffen på valpkursen. Och Troy var helt slut i två dagar. Hela måndagen sov han väl mest. Hans bror hade väl itne varit lika slut.
Men det var typ 8-10 hundar på kursen kommer inte riktigt ihåg. Och et är han ju inte van vid, så det blev ju en del som distraherade, men han var ganska duktig ändå. Vi fick träna lite kontaktsökning typ. se om dom hade upmärksamheten på oss. Och han var ganska duktig. Fick han att sitta och ligga lite, provade ha han sittande och kallade in han.  Men han tröttna så fort. Och det blev ju ett tag där när han inte alls var intresserad.

I torsdag var vi där igen. På torsdagar är det öppen träning. Mamma följde med igen och vi tänkte väl emst bara vara där och titta. Och kanske träna lite. Först var det bara 4 hundar, sen droppade det in lite eftersom så det var rätt många hundar där ett tag och Troy var väldigt okoncentrerad på oss, för det fanns ju så mycket annat intressant att titta på :) Men han var ändå ganska duktig. Provade lite fot och inkallning mellan mig och mamma, och det gick faktiskt riktigt bra fast det var andra hundar bakom honom eller så. Fast inte direkt i närheten. Me han tröttnade ju fort och tappade koncentrationen, Men det var ju ändå nytigt. Om inte annat för att socialisera honom.

Imorrn är det dags fö valpkursen igen. Får se vad vi ska göra då. Men det verkar vara en väldigt bra kurs och han behöver ju verkligen gå en kurs...

Tokio Hotel Welcome to Humanoid City

Har gått över en vecka sen konserten och än har jag inte skrivit.... Men jag har tappat bloggandet lite.... Eller ganska mycket...

Hur som helst är jag så glad att H övertalade mig att gå på konserten i Stockholm. Och lite avundsjuk är man ju över att hon såg dom igen 3 dagar senare i Finland... Hade gärna sett konserten i Götebog också om jag hade haft råd. Men nu får jag inte fara iväg så här fler gånger förrän jag har en egen lägenhet för mamma, för egentligen hade jag ju inte råd.. Men jag ångrar det verkligen inte! Det blev ju lite dyrare också eftersom jag bodde på hotell och inte vandrarhem som vi brukar, men nu for jag ju alldeles själv, och träffade H i Stockholm. Och bo på Gliben hotellet är ju inte det billigaste, och så var jag tvungen att ha ett dubbelrum för det fanns inga enkelrum kvar när jag bokade. Men jag bokade ju faktiskt ganska sent eftersom jag inte skulle fara egentligen.

Det var jätteroligt att träffa H, hon är jättetrevlig och det var som att träffa en kompis, och det tyckte hon också. Och så är det ju roligt att ha nån att prata TH med :) Men eftersom man är registrerad på ett forum så har man ju många att prata TH med, och det är kul :) Upptäckte att jag vet två stycken som lyssnar på TH, så vi får väl se om nån av dom följer med nästa gång. Annars vet jag ju att H gör det :) Och det kommer bli jättekul igen.

Eftersom vi kunde se turnébussarna från mitt hotelrumsfönster distraherade H mig en aning när jag skulle byta kläder och göra mig klar, men vi fick ju bra platser ändå, fast vi kom dit först kvart i fem och ställde oss i kö. Det var inte det roligaste att stå i kö, för det blåste lite och var kallt, så nästa gång dom kommer hit hoppas jag att det är lite varmare.... Och så tog det så lång tid innan vi fick komma in eftersom vi fick backa hela tiden för folk tryckte på för mycket. Sen släppte dom ju in senare än det var tänkt också.

Vi fick ganska bra platser trots allt. Dom hade delat upp ståplatsområdet lite, tydligen efter instruktioner från managementet eller nåt, men jag kan förstå varför. Det kan nog bli ett jäkla tryck längst fram och jag har hört att det kan vara ganska galet... Nu var det väl ändå rätt lugnt tycker jag. Först fick vi stå i den andra delen, men för dom längst fram var dom som hade köat längst och så var det nåt om gula band eller nåt... Men i alla fall hade dom en till kö där inne på stplatsområdet för att fylla på lite längst fram framför scenen så efter ett tag när jag pratat med en av tjejerna som jobabde på Globen och stod där nere och kolalde biljetter, så gick vi också dit,så vi hamande på 8 raden eller nåt. Inte jättenära, men väldigt bra ändå. Ingen av oss ville stå längst fram ändå. Och det blev ju mycket bättre än från början så vi var jättenöjda.

Först kom Tom ut och spelade. Då blev det liksom verkligt på nåt sätt. Och han spelar så jäkla bra och det syns så väl hur kul han tycker det är. Och när han spelar piano, det är nåt så sweet and delicate om han då.  Och Bill, han ska vara på scen, det ska dom båda två, eller alla fyra. Det var en jättebra show, sen får andra tycka vad dom vill. Vi hade jättekul. Dom körde någa av mina absoluta favoritlåtar som Monsoon, Ready set go, In your shadow I can shine. Screamin`tycker jag också mycket om, gillar Hey you/du. Tyvärr var det enda låt dom gjorde på tyska Humanoid. Jag hade velat ha fler tyska låtar, för jag gillar dom väldigt mycket också.

Det var några fanaktioner under konserten som under Hey you skulle alla peka på Bill när han söng det och jag tror att alla gjorde det. Mot slutet av låten var det lite eld som sprutade upp. Och det blev varmt. Kan abra tänka mig hur det var för bandet på scenen. Måste ha varit jättevarmt. Den andra fanaktionen att kasta blå och gula ballonger blev lite fail vad jag såg. Typ ingen som hade ballonger men jag vet också att en del tyckte det var en dålig idé. Och som vanligt funkar det aldrig när dom bestämt att man ska sjunga nåt när bandet lämnat scenen. Och vi skulle sjunga By your side. Det hade uppskattats jättemycket det vet jag, om det baara funkat. Men tyvärr gör det ju aldrig det.

När det var Dogs unleashed kom Bill ut på en cool motorcykel. Den var ganska stor med stora däck, men den såg cool ut, och det var ju ingen vanlig motorcykel :)

Hans tour costumes såg mycket bättre ut live än som sketch eller när man såg bilder när han provade dom. Visst ser dom lite konstiga och lustiga ut, men nu tycker jag att dom är ganska häftiga faktiskt... :) Trodde jag inte när jag såg dom första gången..

Showen var verkligen jättebra. Jag önskar abra att man kunnat se nån av deras tidigare shower, med dom äldre låtarna. Men det finns ju DVD:er så man får väl köpa dom. Men nu behöver jag i alla fall inte önska att jag var på en konsert, för nu har jag ju varit det. Men det är synd att man började lyssna på dom så sent, eller lyssna igen så pass sent. Men 2008 blev de ju inställt, så även om jag inte av nån anledning slutade lyssna på dom då efter ett litet tag, så hade jag ju ändå inte kunnat se dom då. Men nästa gång dom kommer ska jag definitivy se dom igen. Och hr man tur kör dom lite av dom äldre låtarna nån gång också. Hade itne varit så dumt.

Resan började och slutade på samma sätt. Jag glömde kameran hemma, men jag ska få lite bilder av H. Och affischen som jag köpte på Globen och som jag råkade riva lite, och sen tejpade och sen rev lite mer och tejpade igen, glömde jag på Centralen..... Hela det här har varit för jobbigt för mitt minne.... Men nästa gång kansk jag är mer förberedd :)