Troy har börjat skolan

Ja i söndags var det första träffen på valpkursen. Och Troy var helt slut i två dagar. Hela måndagen sov han väl mest. Hans bror hade väl itne varit lika slut.
Men det var typ 8-10 hundar på kursen kommer inte riktigt ihåg. Och et är han ju inte van vid, så det blev ju en del som distraherade, men han var ganska duktig ändå. Vi fick träna lite kontaktsökning typ. se om dom hade upmärksamheten på oss. Och han var ganska duktig. Fick han att sitta och ligga lite, provade ha han sittande och kallade in han.  Men han tröttna så fort. Och det blev ju ett tag där när han inte alls var intresserad.

I torsdag var vi där igen. På torsdagar är det öppen träning. Mamma följde med igen och vi tänkte väl emst bara vara där och titta. Och kanske träna lite. Först var det bara 4 hundar, sen droppade det in lite eftersom så det var rätt många hundar där ett tag och Troy var väldigt okoncentrerad på oss, för det fanns ju så mycket annat intressant att titta på :) Men han var ändå ganska duktig. Provade lite fot och inkallning mellan mig och mamma, och det gick faktiskt riktigt bra fast det var andra hundar bakom honom eller så. Fast inte direkt i närheten. Me han tröttnade ju fort och tappade koncentrationen, Men det var ju ändå nytigt. Om inte annat för att socialisera honom.

Imorrn är det dags fö valpkursen igen. Får se vad vi ska göra då. Men det verkar vara en väldigt bra kurs och han behöver ju verkligen gå en kurs...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback