Backspegel is gone

Var och red idag igen. Så det blir hela 3 daagar på rad med Biggen, men han klagar knappast :) Och på onsdag är det ju ridlektion igen. Hästbyte så det blir intressant att se vem jag får.

När jag var på väg hem så råkade jag och en kvinna köra ihop så våra backspeglar råkade lite illa ut. Min blev värst skadad. Men ingen av oss vet vems fel det var så vi ska betala våra egna skador själva. Pappa tyckte det blev lättast så eftersom vi har liknande skador. Måste byta ut min backspegel eftersom den inte funkar längre, så pappa ska försöka hitta en begagnad att sätta dit. Förmodligen har vi båda kört för nära mitten.
Jag har så tur när jag  råkar köra in i folk, dom är så snälla! Än så länge iaf. Får hoppas det är så nästa gång om jag skulle ha otur att göra det igen nån gång. Men då kan det ju få gå några år först...

I`m getting there..

Idag är jag äntligen ledig efter att ha jobbat 8 dagar i rad. Det är faktiskt inte så jäkla kul.. speciellt inte när man jobbar dag hela tiden, har jag haft kväll nån gång har man ju i alla fall fått sova på morgonen... Idag ställde jag alarmet på 10 för jag skulle till E och rida. Biggen ville trava fort vid ett tillfälle men det gjorde ju Peppe också, så det var ju bara för att hänga med :) Lite galopp blev det också för han tyckte att Peppe var för långt före :)

Var med syrran och P igår kväll. Först åt vi pizza och hade kul och sen for vi och hyrde film. Tog väl en timme innan i vi var hemma igen, eller i alla fall på väg hem. Men det tar tid att välja film ibland, och i det här fallet filmer. Blev Djävulen bär Prada, som jag inte tyckte var så mycket komedi egentligen. Och så blev det Temptation Island, och den var faktiskt riktigt kul :)

Bokade tågbiljetten idag. Bara några veckor kvar ju. Valde att hämta ut den på ATG-ombud. Det är som lättast känns det som. Så jag måste hämta den före den 31:a. Och den 16 feb är jag äntligen på väg mot Falköping och Kvänum... Och så kan drömmen äntligen börja ta lite form... Men jag har ju redan bestämt och planerat en del grejer. Jag har ett namn och en logga, jag vill ha en gård där jag kan ta emot hästar, men då måste jag ju först jobba ett tag så jag har gjort mig ett namn, och låna en jäkla massa pengar förmodligen.Men det ska gå. Det SKA!
Nu är det snart verklihet, nu får jag snart börja utbildningen, har längtat sen jag hittade den. Jag ska vara jätteduktig och plugga ordentligt och hoppas att jag lär mig fort och har fallenhet för det. Jag vet att jag har lite känsla för hästar, och jag passar ju med såna dä nervösa knepiga hästar. Så många såna kanske man inte får jobba med sen men man vet ju aldrig. Jag skulle vilja hitta en sån där svår häst och sen göra den "bra" och ha en jättefin häst som går jättebra - för mig :) Men det vill nog alla hästtjejer... Eller dom flesta vill ju ha en häst som går riktigt bra för dom och så, även om dom inte vill ha en problemhäst. Det blir intressant när jag ska kpöa häst.... Vilket jobb det kommer bli, jag väljer ju bort många redan nu när man kollar för skojs skull. Bara för att jag inte vill ha en "vanlig" häst som går typ perfekt och alltid gör det man ber den om. Det är tråkigt. Och lite speciella hästar har mer personlighet tycker jag, och så passar jag helt enkelt bättre med en sån häst.

Hoppas jag får rida den nya hästen på onsdag, så jag också får prova innan han åker igen, om han gör det. Det såg ju ut att vara en sån där häst som jag skulle tycka om. Men det skulle ju kännas lit konstigt att be om det också. Jag vet ju att jag kanske skulle rida han bra, men det är ju inte säkert I skulle tycka det, och hon har nog inte sett mig på svårare hästar heller, typ Zenth och Lady Brown.... för jag hade inte henne som ridklärare då. Och så  brukar hon ju vara på mig om att jag måste rida mer, vara mer bestämd från början och ja ta i mer, antar jag. Men jag har ett väldigt mjukt ridsätt, och är för mjuk och snäll ibland, det har jag ju fått höra mer än en gång. Men det är så jag är, oh det går inte bara ändra på. Och det vill jag inte heller. Hade jag varit på ett annat sätt hade det till exempel aldrig gått så bra med Alexia. Jag behöver hitta en Alexia 2... :) Då är jag möjd sen :)

Snöklumparna anfaller!

Biggen var verkligen rolig när vi var ute och red sist. Vi rider alltid längs vägar mer eller mindre och där finns det ju alltid snöklumpar. Vi red den na vändan igen, eller för mig är den ju ny, men inte för E eftersom hon ju bor där i området.
När vi var på hemväg så stanade Biggen för att itta på några snöklumpar och typ lukta på dom eller nåt. Sen backar han som om han blev rädd. Typ "dom bits!" elle nåt. Både jag coh E skrattade för det såg så roligt ut. Det såg verkligen ut som han bara tittade¨på dom och sen blev rädd. Han är inte så macho som han tror :)

It`s working!

Äntlgen fungerar det! Nu an jag äntligen använda internet på laptopen! Haft bara liite problem... Idag fick jag papper från Telia, men hade ändå problem så jag for på Expert igen, och var där i én timme drygt innan det faktiskt funkade. Men nu gör det det! Så nu behöver jag inte gorma över det längre, eller bli besviken eller nåt, för nu går det ju faktiskt använda.

Inga hopprep än. När jag var dit var det slut och sen har det inte blivit att jag åkt för att köpa igen. Men jag ska ha hopprep snart :)

Gått gnska bra att inte tänka så mycket på han. När jag var i hos min faster hjälpte till lite, med skoterturer och så, men mycket gör också att jag vet att jag inte kommer se han, han är ju inte här än. Blir lite intressant när han kommer tillbaka och man får se han igen....