Tittat på valpar

I lördags åkte jag och pappa till Umeå för att titta på valparna. Vi hade fått en vägbeskrivning, men ställde också in på GPS:en. Fast pappa tog fel adress först av nån anledning, men han såg väl bara att början stämde.. Så först körde vi fel, men efter en liten stund kom vi rätt. Och det var egentligen inte så krånligt att hitta, men GPS:en tog en annan väg vi kanske hade gjort.
7 valpar, alla svarta. Flatcoated retriever är finast när dom är svarta tycker jag, så det är bra att alla är svarta :) 5 hanar och 2 tikar. Och jag ska ju ha en hane, så jag har ju lite att välja på :)
Alla valpar var förstås jättesöta. Men alla valpar är ju söta, och dom var bara 3 veckor. Så dom var inte så stadiga alla gånger :) Det var jätteroligt att se dom, och man kan ju inte låta bli att skratta lite ibland. Hade nog kunnat sitta där länge och bara titta på dom.
Tänkte innan att vad svårt att veta vilken man vill ha, men det var faktiskt två stycken som jag tyckte om lite extra, och en av dom lite mer än den andra. Uppfödaren vet ju vilka två jag är intresserad av, för hon frågade om jag fastnat för nån, men som hon själv sa är det ju lite svårt när dom är så små. Alla är ju liksom likadana. Men om en vecka, när dom är 5 veckor då har det säkert hänt lite saker. Och då vill jag fara dit igen och titta på dom. Och välja vilken jag vill ha. Och hoppas att den jag var mest intresserad av inte är tagen redan.... Hade jag bott närmare hade man nog gått dit och nån gång då och då bara för att titta på dom. 
Jag längtade mycket efter att få se dom första gången, och nu längtar jag ju så klart till nästa vecka när man kan fara dit igen, om det inte blir v. 49, men jag vet inte om jag vill vänta så länge :) Och så en vecka före jul får jag ta hem valpen. Lagom till man blir ledig över jul och nyår, och förmodligen en bit in i januari också, som vanligt... Men då har man ju tid för valpen hela tiden.
Pratade lite med syrran om valpen. Nästa gång R frågar om det hänt nåt/om jag hittat nån får man väl säga att man blir sambo veckan före jul. Sen blir det ju lite roligt när han frågar hur gammal han är och var han kommer ifrån.

Så länge jag inte ser han...

Jag klarar mig bra. Så länge jag inte ser han.... I do not understand why, varför man ska fastna så mycket för nån, haka upp så så på nån man inte kan få. Men jag har gjort framsteg, det har jag. Jag kan faktiskt kolla på andra killar med intresse... Har inte hittat nån att bli intresserad av, men det är en anna sak.
Var på stan igår med syrran och mamma. Syrran skulle ha lite nya kläder, och så köpte jag ett koppel till blivande hunden och en liten boll till katten, som hon verkade tycka jättemycket om. Träffade han i en av affärerna vi var i.  Han och en kompis stod och pratade med några tjejer och först tänkte jag att det inte var han, sen både såg och hörde jag att det var det. Och då började hjärtat slå lite snabbare.... Typiskt... Pratade lite med han en stund senare. Han frågade om jag hade nya glasögon, han som bara sett mig i glasögon ett fåtal gånger, då jag sällan har glasögon på jobbet och inte så ofta på stan heller.... Glasögonen är väl hyfsat nya men jag har ju haft dom ett tag nu. Men fronten är ju ganska ny... :) Men han har väl inte sett mig i dom glasögonen, men det ar lite kul.
Hoppas han inte såg att mina knän skakade.... eller hans kompis... Han tänkte väl knappast på det, men ändå.
Ja, det går bra. Så länge jag inte ser han, eller drömmer om han.... Jag drömde i alla fall inte om han i natt....
Trying to close the door again...