Orka...

Fick jobba idag, ganska väntat. Men jag hann stiga upp kvart i 6 och vara på praktiken i 40 min innan hon ringde. Fick börja jobba vid 9, och sen sa jag ja till att stanna en stund på kvällen, så jag slutade inte förrän kvart över 8, och kom hem typ 5 i 9... Fattar egentligen inte att jag orkade. Men det är i alla fall jobbigare att städa till kl 7 eller 8, än att vara i disken 4 timmar också. Imorrn får jag i alla fall sova till kvart i 8. Och på söndag ska jag vara ledig. Jobba på måndag igen, och sen förhoppningsvis vara ledig på tisdag... Jag behöver vara ledig nån dag nu...

Trött

Så har man fått jobba lite mer. Jätteglad för det men det är synd att det blir så långa dagar.... Man hinner ju liksom inget annat och sås tiger man upp så tidigt... Ja, jag får ju sova lite längre om jag vet att jag ska jobba, men om jag ska på praktiken först stiger jag ju upp kvart i 6.. Det är ju lite tidigt jämfört med kvart i 7... Praktiken ja... nu ahr jag bara haft praktik i två veckor med den här, men jag har varit där 2.5 dagar... Känns ju värt... Ska dit imorrn vad jag vet, men jag blir samtidigt inte förvånad om dom ringer och vill att jag ska jobba. Det är ju några borat, så chansen att man ska få jobba är ju egentligen rätt stor...
Sen skulle man ju haft sig en bil så man kommer dit och hem fortare. visst får jag ju motion så det är ju inte för det, men det är lite jobbigt när man ska stressa dit, och sen när man ska gå hem är man ju oftast helt slut. Men vi letar så smått så förhoppningsvis hittar vi en som passar snart. Det skulle ju underlätta en del. Just nu är jag ju ganska beroende av hur pappa jobbar om jag vill slippa gå, eller åka buss om jag är hemma hos mamma och pappa.
Får se hur det blir i helgen, om man får jobba då också. Annars ska jag soova, och gå på stan och leta julklappar och köpa två par täckbyxor, så jag kan ha ett par i stallet. Tur man tjänar lite pengar (borde få en rätt bra lön den här månaden) när man ska göra av med en del också..

Slutkörd

Var helt slut igår när jag kom hem från jobbet. Men då började jag typ 10 i 8 och slutade typ 7. Åt middag först kl 8..... Det är jobbigt att jobba 11 timmar, speciellt när man inte är van..Men det blir ju ganska bra med pengar i alla fall. Och den här månaden kommer jag nog få ganska mycket, för jag har jobbat rätt mycket sen den 17. Och i morrn ska jag också jobba, så då har jag jobabt 5 dagar den här veckan, fast i måndags blev det ju bara typ 2.5 timmar, men ändå.
Praktiken har ju börjat, men där har jag bara varit en gång. Både bra och dåligt. Jag jobbar ju hellre, och när jag väl fått praktiken där och det var klart när jag skulle börja visste jag ju inte om jag verkligen ville vara där. Men nu har jag ju fått jobba och det är alltid bra. Bara liite mer pengar än vad UVG:n ger... Hoppas jag får jobba mer nu, det är ju snart julbord. Hoppas jag får jobba lite då också.