Failure

Dreams are made for dreaming. At least for me. Man försöker och försöker men blir bara refuserad. Ändå fortsätter man skriva och skicka till förlag, eftersom man så gärna vill bli utgiven och hoppas bli det nån gång. Jag vet att jag skriver bra.
Drömmar om yrke... ja det ska man inte ens ha. I alla fall inte om man är jag. Två gånger tänkte jag ju försöka men misslyckades ju båda gångerna.
Så provar man nåt nytt, och misslyckas igen. Jag kommer säkert aldrig få Cubase att funka. Det är helt enkelt inte meningen att det ska bli nåt av mig. Att jag ska få göra nåt jag vill.... Om 20 år kommer jag att se tillbaka på mitt liv och se allt jag aldrig fick göra.
Drömmar är till för att drömmas. Det är lättast så...

Tell me why

Can you tell me
why some people are lonely
Can you tell me
why some people are left
Can you tell me
why you love someone you can´t get

Så var man där igen då. Det går lite, det går bakåt, det går inte alls. VARFÖR ska man fastna så totalt för nån man aldrig kommer få? Jag kommer aldrig ens få chansen att kanske få han. It´s never gonna happen! Ändå kan jag inte släppa helt och det är jättestörande. Det har gått typ 2.5 år nu.... Am I pathetic or what?!
Nån gång ska man väl kunna släppa och gå vidare. Verkligen gå vidare. Släppa på riktigt... Kan ju inte intressera mig för nån annan innan jag släppt han heller... Annars kanske man kunnat släppa genom att bli intresserad av nån annan...
Men vissa blir över och vissa ska aldrig hitta nån......

En car

Äntligen! Har jag en egen bil. Fick hämta den i tisdags. Så nu har jag haft den i hela 3 dagar  Har ju fått jobba så mycket dom senaste veckorna, eller månaderna, så det är skönt att ha en egen bil, så man inte är så beroende av pappa. Jobbar han och jag måste åka buss kan det ju ta ett tag innan jag kommer till jobbet. Och så behöver man inte stressa mellan IQ och jobbet. Men nu är det ju bara en gång kvar av webdesignen. Men nog är det härligt med en egen bil. Även om man blivit av med lite pengar :) Lite friare blir man ju, Nu kan jag ju dessutom fara till Klutmark när jag vill. M måste inte följa med, även om det ju är roligare när vi far tillsammans, och så måste jag inte kolla så pappa inte jobbar eller nåt så bilen är hemma. Hoppas man får fortsätta jobba nu bara, i alla fall i december. Sen måste man ju försöka hitta sig ett riktigt jobb och inte bara jobba extra.

Inte bara gjort av med pengar på en bil förresten. Idag la jag ut lite pengar på ljudkort, mikrofon, några sladdar och ett ljudkort.... Så man kan föröska göra nåt av alla texter jag har. Fast det ska säkert få vänta ett tag, så man får lära sig hur allt funkar. Men nu kan man ju lägga på sång, försöka göra lite musik och så. Kanske blir en demo till slut i alla fall. Men nu har ju, eller ska i alal fall, farbror skaffa nån anan  mick eller nåt och göra så vi kan spela in. Så man kanske kan prova det nästa gång vi är där och sjunger. Och nu har vi ju lite andra låtar att prova också. För skivan kom äntligen! för nån vecka sen. Efter att ha väntat i typ 2 månader...