Brrr!!!

Idag är det kallt! Som kallast var det 22 minusgrader. Kallast i vinter tror jag. Tog på mig både täckbyxor och halsduk när jag skulle till travet och höra om nån var intresserad av massage. Det gick bra eftersom det inte var så jättelångt mellan stallen, men hade jag inte haft täckbyxor hade jag frysit. För det var verkligen inte skönt idag.
Hade ombesiktning på bilen idag och nu är dne okej så nu är det bara att städa upp den, tvätta den, ta lite kort och sen lägga ut en annons på Blocket. Så kan jag byta bil nån gång. För det vill jag ju.  
Jag klarade av a tt låsa bilen också utan att låset frös! Yes! Fast det var så kallt. fast det var kanske bara tur.... Den stod ju inte så jättelänge i alla fall....
I helgen skulle det tydligen bli lite varmare i alla fall. Hoppas på det. Inte kul när det är så här kallt. Men ändå är det ju inte värst... Men 15 minusgrader räcker.... Det är ju nog kallt...

Marknadsföring part 2

Eller nåt ditåt. Håller på och skriver ut lappar igen. Men bara för att jag skrivit ut ett antal sidor av "boken" som jag fortfarande inte skrivit ut klart, så är det snart slut bläck, igen. Det är så jobbigt när man ska skriva ut flera flera sidor på en gång, för bläcket tar ju slut så fort. Det finns ju fortfarande bläck så man kan skriva ut, men ska man lämna in till ett bokförlag eller lämna lappar i affärer, ridskolor eller i brevlådor kan det ju inte vara dåligt med bläck på sidan. Det är ju inte direkt professionellt. Eller snyggt.
Har ju en del byar kvar att lämna lappar i. Och så ska jag sätta upp på nån affär tror jag. kanske ska till Royal igen och be att få sätta upp där, och Wikströms. Fast måste jag sätta upp på fönstret ute på Royal igen som förra gången är det nog bättre att vänta till senare. Så det inte förstörs av snö och regn och så.
Sen ska jag försöka komma på en annons till Norran också så man kan sätta in en annons där. Och så hade jag ju täntk annonsera på Häst & Ryttare också. Men jag måste nog vänta lite med sånt. För det kostar ju faktiskt lite. Jag får inte mycket lön från hotellet den här månaden eftersom jag kommer jobba så lite. Och jag har ju lite andra räkningar också.... Men Norran ska man väl kanske kunna klara... Man får väl se vad det kan kosta i alla fall..... Men några tusen blir det säkert...
Men förhoppningsvis ska jag väl få lite kunder snart så man börjar tjäna lite pengar på det, och får mer kunder. Det är ju fortfarande nytt, och företaget har ju bara varit igång i några månader. Det är ju lättare att säga till sommaren om det går eller inte. Men jag hoppas det kommer gå,
Ska till travet nån dag också. För se om det blir nu till veckan. Hoppas nån där är intresserad.
Men nu ska jag försöka göra en liten kraftansträngning igen i alla fall. I december jobbade jag ju ändå ganska mycket på hotellet så...

Dreaming of him

Of course.
Bara för att jag försöker gå vidare. Men jag har inte sett han på en dryg månad eller nåt så jag vet inte hur det blir när jag väl får se han igen. Men då jag brukar se han 3 gånger ute, så lär det dröja ett tag... För jag har bara sett han på stan vid några enstaka tillfällen.. Om han inte tänker hälsa på igen och jag råkar vara där...
Men jag tänker på han alldeles för mycket och vill se han alldeles för mycket för att kunna säga att jag faktiskt går vidare, men jag försöker.
Men det gör det absolut inte lättare när man börjar drömma om han. Inte så jätteofta jag drömt om han men det är klart det har hänt ett antal gånger. Nu har jag drömt om han 3 4 gånger tror jag, på ganska kort tid. Och självklart är det ju (smått konstiga) bra drömmar. När det slutar med att det blir som man vill att det ska bli. Men aldrig kommer bli.
I drömmarna har jag av en eller annan anledning pratat med han, vilket inte hade varit så dumt nu heller, även om han vet vad jag känner, och så har det slutat bra.
Men det är nog bra att jag inte kommer se han så mycket... Men det hjälpte ju inte ens när jag visste att jag inte skulle se han på typ 2 månader.....
Jag undrar vad han tänkte när han fick veta igen. Men han har ju inte sagt nåt, så det är ju inget jag inte redan visste i alla fall.... Men det väntade jag ju mig inte heller...
Men jag skulle vilja se han, bara för att få ha sett han igen efter att han fått veta igen, och den här gången precis hur jag känner.
Men det kommer bli fler drömmar, där det slutar bra. Nån gång när jag drömt om han och det varit nåt så har jag ju tänkt sen att "det borde jag ha vetat" när det har haft nåt att göra med nåt som har varit eller så. Kan det inte få bli så nu också, fast det faktiskt blir typ som jag drömt? Fast det blir det ju aldrig.....
Undrar vad jag drömmer nästa gång.... Men slutet kommer ju inte vara så överraskande i alla fall. För det kommer vara ett sånt slut som jag vill ha...
Men jaja.... Jag visste ju att det inte skulle vara lätt....
Undrar när jag träffar M igen... får se om hon faktiskt pratde med han när jag sa att jag skickat.... Fast det tror jag inte... Då hade jag hört nåt från henne om inte annat...
Men nu är det bara att släppa. Om ett halvår eller nåt....

Nyårsrevy

Var på Nyårsrevyn igår med syrran och K. Har aldrig varit på det förut, men sett Lövångersrevyn på video eller nåt nån gång.
Men det var superkul.
En av dom i bandet var på hotellet och spleade på julfesten. Vet inte om han har varit där fler gånger med samma band men det kan ju tänkas. Jag har ju inte alltid sett så noga på dom som ska spela så.. Vet bara att T är där med jämna mellanrum.
Jag skulle nog faktiskt  kunna se revyn igen. Den ska ju tydligen gå ända till februari, så kanske man se den med M och I i alla fal... Eller så väntar man helt enkelt till nästa år... Det kostar ju ändå 300... fast det är väl lite billigare sen, men ändå typ 250 eller nåt. Men showen är ju ändå nästan 2.5 timmar minus paus.
I år var det Henrys Sjukstuga. Och den där sjukstugan hade nog inte jag velat vara på.... men kul var det! :)
En liten pojke som pratade med en receptionist typ som inte kunde komma på vad det hette när mamma och pappa låg på varandra eller hur det nu var. Den här receptionisten försökte förklara och skulle förklara så enkelt han kunde när den här lilla killen kom på att det hette våningsäng.
Och så var det en annan liten kille som var helt uppe i varv och hade nån typ av bil som han körde omkring med. Han hade skjutsat nån liten tjej också nån gång. Och så hade han och brorsan eller vad det nu var, kört ikapp innan dom krockat - med mamma, efter 6 meter.
Och i slutet, när det var "Emma". Hon tyckte att eftersom man besiktigar bilen och kollar igenom den en gång per år så kunde man ju göra samma sak med oss, och jämförde en i bandet med en bil. Det var jätteroligt.
Jag och syrran pratade om att höra med M och I, i tid den här gången, om dom inte vill följa med och se Nyårsrevyn nästa gång. Annars får man väl höra om dom inte vill se nu nån gång. För jag skulle kunna se den igen faktiskt.
Dom är jätteduktiga och jätteroliga. Och så händer det ju ibland saker som inte står i manus. Som när M halkade på det våta golvet och föll, och när dom tappade bort sig efter att "Bert Karlsson" kom.
En jättebra show som dom gjort ett mycket bra jobb med tycker jag. Kan ju inte vara jättelätt alla gånger att skriva roliga saker. Och göra det så roligt som dom har tänkt att det ska vara. 

När vi kom hem spelade vi Sant eller Falskt med amma och pappa och det var rätt kul. Ibland är det ganska svårt att gissa om nåt är sant eller falskt. Vissa saker är så knäppa att dom bara måste vara sanna och andra är så konstiga att dom måste vara falska. Typ.
En gång när det var syrrans tur så satsade hon men la inte fram nåt av sant eller falskt-korten, och hon läste inte ens frågan. Jag, hon och mamma började skratta och jag och syrran hade lite svårt att sluta. Jag vet inte, vi kanske började vara trötta då :)