Skackel på rymmen

Hade avslutning på körningen idag. Först fick vi ta isär sele och huvudlag för att sen sätta ihop det igen. Inte allt för mycket att ta lös, men ändå tänka till lite när man satte ihop det igen. Speciellt huvudlaget. Bettet får ju inte vara åt fel håll och sånt där. I verkade tycka att det var lite svårt med huvudlaget :)
Fick köra precision sen, vilket ju alltid är kul. Fick tävla med varandra. Hade först Guten, men efter lite uppvärmning hade jag en skackel (hur det nu stavas) på rymmen. Kom just ut från hörnet på "kortsidan" och manade på han och han får iväg. Han tänka att vad tog det åt han, innan jag såg att högra skackeln släpade i marken. var knappast särskilt kul fr han. Som P och H sa var det ju tur att det var jag som körde och inte barnen.. Och att det var Guten, för han var väldigt lugn. Det hade inte Sarek och Ossika varit...
Hade L-hinder som det gick ganska bra med. Första gånge tog jag det i skritt och då gick det bra, andra gången, tänkte jag prova i trav men då kom jag lite för lågt in och lite för fort så jag åkte över med vagnen istället.
Andra gången vi körde slog jag första grundomgången med 7 sekunder och andra omkörningen med 2 sekunder, plus at tjag var felfri då.  Så det var roligt. Få sekunder är lång tid när det handlar om fart. Synd att man måste vänta till hösten för att få köra igen, men jag ska få köra M´s lilla ponny nån gång. Annars glömmer jag väl bort hur man selar :) Tycker det är så kul att det är en Tuva-ponny :)

Kubb (hur lyckas man?)

Var hos några vi känner på middag i lördags. Grillade. Det var gott, som vanligt :) men kycklingen blev inte riktigt bra. Den skulle ha fått vara i mindre bitar istället för filè.
Sen på kvällen spelade vi kubb. Det gick ganska bra, men pappa och M´s pappa vann två gånger och vi bara en. Provade en gång kasta med vänster hand och det tgick bra (ingen överraskning direkt. Är man höger-vänsterhänt så är man.. :) ) så jag fortsatte med det. Nr man fick ha några klossar närmare tog jag dom klockrent med vänster hand. Träffade inte så många klossar, men vi var ju fem stycken i mitt lag, så vi fick ju ner en del ändå :) Och när vi fick kasta på kungen, den stod typ en halvmeter ifrån oss, och jag skulle kasta.. missade jag med EN centimeter! Hur lyckas man!!!???

Sommarfest

Var sommarfest på jobbet igår, eller inte på, med arbetskamraterna. Jobbade först så det blev lite stressigt i slutet, men jag hann klart våningen i alla fall. Jag, L och K var dom som var kvar, men vi blev hämtade av R. Först till hundkappbanan där vi åt räkor och lite annat, sen ut till Kåge hamn till en segelbåt. Det var perfekt och jättehärligt. Det var sol hela dagen och jättevarmt och det var det fortfarande på kvällen så det var verkligen perfekt att få vara ute på vattnet sådär. Det var en riktigt bra idé faktiskt.
Sen blev det tillbaka till jobbet. Först hade vi tänkt på O`Learys, men det blev stanna där istället. Vi hade tänkt spela lite fotboll men det blev volley boll istället. Inte så mycket spelande dock, men roligt var det!! :) Fast jag upptäckte idag att jag fått ett blåmärke på tummen. Kan inte komma ihåg att jag fick det när man spelade i skolan... Bara att man blev öm, men men..
Sen blev det lite basta också, och en viss M var ju tvungen att ha jättevarmt så till slut gick det ju inte ens att sitta där.. Alldeles för varmt för mig i alla fall, även om han kanske tyckte det var bra.
Så typiskt när jag skjutsade hem han och J sen mitt i natten typ. För dom håller på och fixar med asfalten i några rondeller, så jag var tvungen att vända. Han sa att han kunde ju gå, men jag kan ju itne först lova skjuts, sen säga nä det blir så stor omväg, du får gå i alla fall... Det var ju ändå bara i stan så...
Men det var en väldigt rolig kväll. Och det bästa av allt. Jag kände mig aldrig utanför, ens för några sekunder. Vilket man ju gjort på dom väälidgt få klassfester man varit på... Kanske trivs bättre, och passar bättre in, med det här gänget...


Think I`m falling again..