Pajat knä

Eller snarare menisken förmodligen. Som pappa säger att det är. Vet inte varför men jag fick ont i vänstra knät igår när jag jobbade. Så det var skönt att jag fick skjuts till syrran även om det inte var med den det var tänkt... :)
Egentligen skulle jag bara jobba till 8, sen ville J att jag skulle jobba till 9. Frågade efter ett tag M om jag kunde få åka med han till syrran, och det gick bra, om jag kunde sluta vid halv 9, och efter lite hjälp från han med köksdisken så hade jag kunnat det. Om han inte farit för att skjutsa sin mamma -  och inte kom tillbaka. " Jag kommer tillbaka sen och skjutsar hem dig." Jo pyttsan! Blev så "v" skjutsade mig istället. Sa att han fick klaga på M åt mig, eftersom jag inte vet hans nummer, då han kanske har bytt.
Frågade "v" idag om han M kom tillbaka igår så han kunde klaga på han. Och det hade han gjort. Vid 12! Kunde han inte ringa då och säga att "tyvärr, jag kan inte skjutsa dig, för jag måste göra dom här grejerna". Eftersom han sagt att jag skulle få åka med han. Det är ju som om jag, när jag kjutsade han efter personalfesten och inte kunde köra i rondellen för att dom la ny asfalt, sagt att nä tyvärr du får gå, bara för att han sa att han kunde göra det. Men jag kan ju inte lova han skjuts och sen ta tillbaka det. Tycker jag.. inte kunde jga blänga på han eller nåt heller, för han jobbade inte idag. Men skulle tydligen förbi för att beställa grejer, men då missade jag han. Men "v" sa ju att han skällt ut han ordentligt eller hur det nu var, så jag är nog nöjd :) Det är ju faktiskt inte hela världen, men om jag vetat hade jag ju inte behövt vänta på ha när jag egentligen hade kunnat fara, om jag visste.

Idag var jag dum nog att på morgonen kolla om jag skulle ha ont i knät igen. Och fick ju såklart det. Kändes inte så jättemycket ändå när jag jobbade, men det kändes ju ändå lite grann. Och när jag skulle gå till stan efter jobbet, och då går man ju ganska fort, om man inte är slut, så fick jag ju förstås jätteont i knät och haltade. Och gjorde det hela tiden sen också. Åt middag på stan, och när jag fått sitta en stund gick det faktiskt över. För att efter en liten stund komma tillbaka såklart. Sen kändes det lite när jag steg av bussen och skulle gå hem, och blev lite värre under vägen. Sista backen hem hade jag dessutom ont i båda knäna. Lite i det högra, och på ett annat sätt, och mycket mer i det vänstra.
Jättelänge sen jag hade så här. Men jag kanske borde ha väntat det lite, då jag fått lite ont i knäna senaste gångerna jag varit och ridit medryttarhästen, och det varit lite småkyligt eller fuktigt, Men jag kan inte komma ihåg att jag hade så här innan jag fick lite problem med knäna. Men knakningar, som jag förresten knappt alls har längre, fick jag ju i högstadiet. Och det är ju faktiskt ett tag sen... Men det är nog på senare år som menisken börjar strejka eller vad man nu ska säga. Bara jag inte har ont imorrn. Körningen går ju bra ändå. Men om jag har ont kan jag itne rida på kvällen, och det vill jag ju eftersom vi har hoppning och jag tävlar på lördag.
Blir en väldigt kul dag.... Först gå upp tidigt och tävla, sen efter en heldag på stallet, fara och jobba, och jobba till minst 01 förmodligen. Och sen upp halv 7 på söndag. Yippie! * himlar med ögonen*

Tur att man är tidig

Ibland är det tur attt man är tidig till jobbet. Och att man kan sova där...
Nästa helg blir det tredje helgen på rad jag kommer sova på jobbet. Men det ä tur att den möjligheten finns, för man sparar ju lite tid och får, förhoppningsvis sova lite mer, och just nu är jag egentligen utan bil då min läker olja, invändigt.
I fredags jobbade jag kväll. Det var nästan 230 personer, men det gick mycket bättre än jag trodde att det skulle göra. Men jag hade ju hjälp med disken, av en till diskare och "v", så ibland var vi ju faktiskt hela 3 stycken. Så det flöt faktist på ganska bra. Men det var en jäkla massa glas, och det märktes. Ett tag kändes det som man var typ översvämmad med glas. Nä kanske inte riktigt, men det var väldigt mycket glas, och det kändes som vi inte skulle komma ikapp. Men det gjrode vi till slut i alla fall.
Och jag behövde inte jobba jättelänge, vilket var väldigt skönt eftersom jag började kl 7 igår morse.
Vi skulle alla ha svarta skjortor i fredags så jag tog min med trekvarts ärm. Kändes lite konstigt att ha den när man skulle diska, men jag fick i alla fall inga fläckar vad jag vet. Däremot blev jag lite blöt, men det går ju inte att komma ifrån, och det hade jag blivit även om jag haft t-shirten och förklädet. Stod lutat mot bänken när jag sorterade besticken och det var då jag blev så blöt, eftersom det inte rinner undan på den bänken, eftersom det är en vanlig bänk, och det blir typ en pöl där. Några av dom jag jobbade med då tyckte jag var jättefin i min skjorta och trodde nästan jag också skulle servera. Tänk om en annan kunde tycka det nån gång när man har den skjortan. Men det blir ju så sällan :)
Igår morse då när jag skulle stämpla in så var repan släckt, och när jag öppnade dörren till köket var det svart. Så jag var tvungen att ringa och väcka mamma och fråga om det var imorgon (natten till idag) man ställde om klockan. Men L som hade frukosten var bara sen. Som tur var. Jag började plocka fram lite och tänkte att jag ger henne till 5 över 7. Och just som jag skulle försöka få tag på nåt nummer så kom hon. Hon hade stängt av väckarklockan och sen somnat om igen. Så det är tur att jag alltid är tidigt :) Så hann i ju få ut allt ändå.

Igår var jag och M ut. Och jag slog rekord igen. Såg flera som jag jobbar med och 2, 3 som gått på samma skola. Kanske är dit man ska gå och inte på Station för att man ska få se folk man känner. HAde velat se en annan också, eftersom jag så sällan träffar han ute, men den kvoten är väl fylld :) Har ju sett han en gång ute i år, och på festivalen då. Jag bruka ju se han typ en gång per år., så då har jag ju redan sett han alla gånger :)

And... stop!

Tänker för mycket igen. Fast det gör jag väl alltid. Men det är inte jämt man tänker så mycket, för mycket på saker man inte ska tänka på när man ska sova. Tänker alldeles för mycket vid fel tidpunkt, alltså när jag ska sova. Då går det ju inte somna. Tänker på berättelser, alla idèer, mail jag hoppas på få, drömmar, och så det där som man inte ska tänka på när det gått så länge.... Men gör ändå.

Det är bra att jag inte sett han så mycket dom senaste veckorna, men vad hjälper det... Inte mycket... Jag skulle vilja gå tillbaka till när jag trodde att jag glömt han.. Men det behövs ju så jäkla lite för att det ska finnas där igen, tankarna och känslorna. And still he`ll never be mine.. Ja, vad gör man... Kan ju inte säga till han att jag fortfarande gillar han... Det ger mig ingenting, även om jag ibland skulle vilja att han visste. Men det ändrar inte på nåt. kommer bli galen igen... Bara för att jag inte kan lära mig att stänga av, på rätt sätt eller vad man nu ska säga, och för att jag inte kan lära mig att gå vidare. Vilket jag borde ha gjort redanför 3.5 år sen. Jag visste ju ändå att jag aldrig skulle få han. Jag ska aldrig falla på 2 röda igen. Jag säger/väljer att jag inte kommer göra det igen. Och hoppas jag inte blir kär igen om det inte blir i nån som jag faktiskt kommer få.. Men jag vet ju vem jag egentligen vill ha.... Drömma kan man ju.

Kan nån hitta en stoppknapp på mig och trycka på den?

Väntar på svar från bokförlaget. Hoppas jag får veta nåt snart. TTS hoppas jag verkligen på. Det är ju en typisk ungdomsbok, och jag är säker på att den skulle sälja väldigt bra. Och bli en bra film. Men det är bara att vänta och se och hoppas att det blir nåt den här gången. Men den har jag ju bara skickat 2 gånger. LIte annars med DBS som jag skickat typ 8 gånger nu. Den kan dom väl vilja ha? Vet snart inte var jag ska skicka den längre.

En 7e plats

Tävlade igen i lördags. Äntligen får jag väl säga. Var ju ett antal månader sen. Och körningen var jue fter dressyren. Var dressyr igen den här gången. Blev 6 poäng mer än förra gången och en 7e plats. Förra gången kom jag 8, men nu var det 2 mer startande. Men jag är ändå nöjd. Jag fick ju lite mer än sist, och det kändes bra, så det ä ju huvudsaken. Och jag har ju bara tävlat 2 gånger i dressyr. Men om 2 veckor typ ska jag prova tävla hoppning också. Och så ska jag, om jag inte jobbar den dagen, tävla i precision igen. Det blir skoj!