Save the last dance 2

Min nya favvofilm! Med min nya favvoskådis. Columbus Short. Tycker han är väldigt bra faktiskt. Blev väldigt imponerad av hans (och dom andras) dans i Stomp the yard.
Han passar väldigt bra med sin karaktär tycker jag. Och så harhan så gulliga leenden och miner ibland :) Och hon som spelade Sarah Johnson, glömt vad hon heter just nu, är också bra. Och bra på att dansa var hon också :) Men hon är ju tydligen dansare så :) Då är det ju inte konstigt.
Såna där filmer får mig alltid att vilja dansa, och önska att jag höll på med streetdance, Har ju försökt kolla lite men inte hittat nåt.... Jätteirriterande!
Blir inspirerad att skriva också, och har kommit på en hel del till mitt manus, som jag kom på efter att jag sett Stomp the yard... Jag är för lättinspirerad.... ! Men det blir i alla fall mitt eget.
Hur som helst är STLD 2 väldigt bra tycker jag.  Bättre än den första. Såg den för andra gången ikväll. Blev så sugen på att se den igen innan vi lämnar igen den.
Måste ha den filmen. Och Stomp the yard :)

Inte dåligt!

Var på stallet igår och då träffade jag ju såklart P, eftersom hon brukar köra på osdagar. Sa att jag inte kommer imorrn (idag), eftersom jag måste plugga. "Men du måste! En liten stund. JAg får inte se dig på 2 veckor!" Så jag s att jag kommer en liiten stund. Så jag gick dit och pratade lite henne. Hon ska till Skåne i 2 veckor och vara hästskötare åt en fyrspannskusk, har jag för mig han är. Tycker det är jätteroligt för henne! Och roligt att bli erbjuden nåt sånt där, som A också blev. Han (kusken) hade ringt till henne och undrat om hon ville vara hästskötare åt han i 2 veckor. Tänk om man kunde få bli erbjuden nåt sånt där nån gång. Men jag känner för lite hästmänniskor och dom vet inte vem jag är.. Så det kommer knappast hända... OM jag skulle få den chansen nån gång, så skulle jag vilja få bli erbjuden att hjälpa till med en knepig häst.  Men jag kommer inte hitta en Alexia igen. och ingen lär väl hitta en sån häst åt mig. Ingen kommer säga kan inte du prova med den hästen.
Men ingen vet hur jag är med knepiga hästar och hur jag rider såna, eftersom om sagt, ingen vet vem jag är.
Jag hoppas I gör som jag vill och sätter mig på Sir M nån gång om han är med i våran grupp nåt mer. Jag sa ju att jag vill prova han, så jag hoppas jag får det. Han är ju svår, men det är ju det som är det roliga, och om jag ber att få ha han, så måste jag ju tro att jag klarar han.
Eftersom man bara är ridskoleryttare så märks man ju inte lika mycket. Ingen skulle tänka på att be mig om det kom en knepig häst, eller om nån hade en sån. Knappast ens om dom kände till mig.. I alla fall inte i första hand. Man skulle ha tävlat mycket mer, så amn syntes mer, och fler känd till en...... Även om ridlärarna kanske tycker att jag är rätt bra, så skulle ingen tänka på mig om det var nåt.......
Men jag är jätteglad för P, och hoppas det går bra för henne. Och har hon tur kanske hon skulle få stanna längre lät det som. Kommer jus akna henne medan hon är borta, men hon kommer ju hem igen! Hoppas jag! :)

Andra chansen

Ingen Carola i final! JAA! Behöver jag säga mer? Min teori höll inte.. :)
Tycker det var bra at tOla fck gå vidare en gång, men det var synd att han inte fick gå till final.  Jag tycker han hade en väldigt bra låt.
Blev lite förvånad att Nordman fick gå vidare, men dom hade en okej låt. Spontan reaktion var dock JAAA! efterso dom slog ut Carola och Andreas.
Suzzi Tapper orkade jag inte ens lyssna på. Finns det en tråkigare ltå? Tycker inte hon kan sjunga heller... Therese lyssnade jag inte heller på. Tycker inte riktigt om låten, även om den ju är mycket bättre än Suzzis låt, men jag gillar inte riktigt opera...
Sibel sjunger bra och har fin röst, men jag tyckte hon hade lite tråkig låt, det är inget man kommer ihåg.
Och Caracola... Visst, det är en glad låt och så där, men känns lite småfjantig faktiskt...
Överlag är jag väl ändå hyfsat nöjd över dom som gick vidare från Andra chansen, men tycker att Ola gott kunde ha fått gå vidare.

I need connections!

Haha. Det ska man v'l aldrig få, men jag skulle behöva!
Ibland är man väldigt inne på saker och tänker på mycket på olika saker.
Såg en film för några dagar sen och kom på en idé. Ovanligt va? Ibland behöver man abra nåt som får en att komma igång lite. Har velat göra eller skriva en danshistoria nån gång. nu har jag en Idé, men det kommer förmodligen inte bli nåt mer än det. Försöker ju med TTS, men det lär ändå inte bli så mycket mer än en idé och nåt försök. Men den går ju göra som bok också, för det var väl egentligen det som var tanken från början.
Men jag har ju andra idéer också... Och det vore ju kul om man kunde göra nåt av dom... Och inte bara vara nåt bara för mig, i mitt huvud.. Om det finns en mening med saker, vad är det då för mening med att jag ska en amssa bra idéer om dom bara är för mig?
I need connections!

Stomp the yard

Såg den filmen i förrgår, och blev väldigt sugen på att dansa! Det är farligt att se dansfilmer! :) Man blir alltid så sugen på att gå ut och dansa.. :)
Pappa började se filmen med oss men tyckte att ska ni verkligen se det här, och tyckte det var tråkigt. Eftersom det var hög musik, skrik eller vad han nu sa, och dom battlade mot varandra. Men den blev bättre sen och jag kan mycket väl tänka mig att se filmen igen. Jag tycker den var bra.
Har velat se filen ett tag så det var  ju bra att dn fanns inne när jag och syran sulle hyra film. Hyrde en annan också, men den har vi faktiskt inte sett än. Men v har ju till på fredag på oss, så vi ska säkert hinna med den också :)
Dom som var med i stepping lagen var väldigt bra. Och när man kan nåt ser det ju så jäkla lätt ut. Önskar man själv höll på med dans. Streetdance/hip hop hade varit kul. Försökte hitta nåt här nån gång för jag vet ju att det finns, men jag hittade inte. Vet inte hur man ska ta reda på var dom håller till och sånt där.
Men det är kul att se såna där filmer, för dom är ju så duktiga. Och har dom då en bra historia förutom dansen, kan det ju inte bli annat än bra :)