Listen to the head and not the heart

I need to find the stop button. Men jag verkar inte ha någon. I alla fall ingen som fungerar bra, eller som den ska... Då hade det inte gått så här länge.
Kände mig väl lite smånere idag, men ändå inte... Det är inte alltid så lätt i hans sällskap...  Och  så kändes det faktiskt inte lika mycket som jag trodde det skulle göra... Men om man kunnat säga nåt...
Tänk om man kunde säga det man ville säga, men det skulle ju ändå inte ändra på nåt. Jag får vara glad för det  lilla vi har, eller hade. För nu kommer jag väl typ bara se han nån gång ute, alltså typ 3 gånger per år om jag har tur. men det är väl lika bra egentligen..
Vet inte om M sa nåt... Hon sa att hon skulle det, eller kunde, men jag tyckte ju inte det gav nåt, så jag vet faktiskt inte om hon gjorde det. För jag åkte till P och sen åkte hon på semester. But it doesn´t matter.
Jag måste lära mig att lyssna på huvudet och inte på hjärtat. För hjärtat kommer aldrig åf rätt, hur mycket jag än vill det.. Om jag sa precis som jag känner och tänker skulle det bara vara nåt jag inte behöver ha inom mig längre, men inget mer. Han kommer aldrig se mig på samma sätt som jag ser han. That´s just the way it is.
5 år för en kille som inte gillar mig på det sättet... Jag hoppas det inte blir så... Men det är bara ett halvår kvar....

High School Musical. Who says we have to let it go?

Förra helgen var jag och hälsade på P. Jag åkte på onsdagskvällen och kom fram vid 10 på förmiddagen på torsdagen. Fick vara med på hennes lektioner på torsdagen och fredagen. På torsdagen hade dom om foderstater när jag kom. Det verkade inte helt lätt att göra foderstater, och jag kan tänka mig att det är lite krångligt även om man har ett program att göra det i. På fredagen hade dom tappsko och fick dra lite skor. hade säkert varit bra att få prova själv. Är ju en sak som är bra att kunna.
På fredagen var vi också på bio. Fick äntligen se High School Musical 3. Och, vi behövde inte vänta flera månader för att få se den! Woho! :) Den var jättebra. Så mycekt bättre än dom andra två. Junkyard scene var så bra som jag trodde den skulle vara. Är beroende av Boys are back och Scream. Zac är så bra i Scream. Gillar verkligen den låten och scenen. Och Right here, right now. Mycket fin låt. Hela filmen var jättebra, även om jag störde mig på att vissa saker var med i trailer och musikvideor, men inte i filmen.
Ska se den igen i helgen. Blir kul!

Kan inte...

Nu funkar äntligen Cubse och GearBox igen... men om jag kan sjunga vet jag inte... Att nån ska tycka att det är bra vet jag inte... Har aldrig gillat min röst inpselad, men vore det inte lite bakvänt om jag var sämre inpselad?
Några har ju sagt att jag sjunger bra, men jag vet inte... Jag tycker jag är ganska bra, inte jättedålig även om jag inte är bäst. Men jag tycker inte det låter bra när jag spelar in, så jag vet inte om nån annan kommer göra det heller...
Jaja... kommer förmodligen ändå aldrig bli nån sång för mig....

Att släppa taget...

... är en konst jag tydligen inte behärskar.
Att det ska vara så svårt att släppa taget om nån. I don´t get it. I really don`t. Det är ju inte direkt så att jag vet att han är intresserad.. Jag borde ha släppt taget för länge sen. Men det har jag ju inte.... Det är bara jobbigt.

Jag kan inte förstå att man ska fastna så mycket för nån, som man aldrig kommer få. Det är ju uppenbarligen inte meningen att vi ens ska försöka, eftersom han aldrig kommer tänka på mig på det sättet.
Snart lär jag knappt få se han i alla fall. Några gånger per år kanske... Men det är väl lika bra... Har ju inte lyckats så bra tidigare, men då kanske jag äntligen kan glömma han. Men det är väl att hoppas för mycket. Det har ju inte lyckats så bra tidiggare...
Not even if I told him everything I want him to know it would make any difference. Om han visste allt jag tänkte på...
Hade svårt att somna igår, dels för att jag varit uppe länge för att det var pesonalfest, och så tänkte jag på sånt man inte ska tänka på när man ska sova. Men vad hjälper det, att jag vet att jag inte ska tänka på det. Det gör ju inte att man tänker på det mindre.
Snart får jag inte se han, förmodligen på ett bra tag. Men det är lika bra, kan ju inte släppa taget ändå.
If I could say all I wanted to say..... Men det ändrar ju inget, hur mycket jag än vill.
You can`t make someone love you...


Personalfest

Igår var det personalfest. Och givetvis åkte jag på att städa.... A pratade med mig i måndags om att jobba istället för henne för jag skulle tydligen vara ledig. Men jag var redan inställd på att jobba eftersom vad jag visste skulle jag jobba. Så jag sa ja till det. Jag var redan uppsatt på att städa förut så det blev det nu med. Men det gick bra. Vi var 3 st och bara 15 ankomster, så det var inte så stressigt som vi tänkte. Men vi fick ändå ihop ganska många rum.
Kl 3 skulle vi träffas och så åkte vi därifrån vid 20 över 3 eller nåt sånt. Först var vi på Johanna i parken, sen åkte vi till Piteå Havsbad och fick se Hair. Innan vi åkte från hotellet frågade J om nån ville köra. Jag sa inget för jag ville egentligen inte köra. Men när vi var på Johanna i parken såg J att jag ju drack cola och sa att då kunde ju jag köra, så det blev så i alla fall.. Minibuss.. Jättekul att backa ut den från p-fickan i parkeringshuset... Speciellt när 3,4 st sitter och säger vad man ska göra. Men det gick bra i alla fall... Men det var väl inte det roligaste. I alla fall inte på väg till Piteå. Jag har abra kört minibuss en gång förut, och det var när man skulle på halken, och då körde man ju inte hela vägen heller... Hem gick det rätt bra, fast det regnade mycket.
Hair var ganska bra, dom var ju bra på att sjunga och framträda, men man fick inget direkt sammanhang och det var vi väl i alla fall några som tyckte. Man hängde inte riktigt med. Det kändes som ganska tvära byten ibland.
Jag satt brevid L, som hade M till höger. Men han störde henne så mycket så att hon blev irriterad. Jag erbjöd mig att byta plats med henne, men det blev inte förrän efter pausen. Men då hade han lugnat sig ganska mycket.
Efter musikalen åt vi middag där. R hade fått höra att det skulle vara underhållning, men det var det tydligen inte, så vi åkte tillbaka till Skellefteå vid 11. Sen fick jag leka chaufför igen och skjutsa hem 4 stycken. Men jag tyckte inte det spelade nån större roll. Jag far ju ändå genom stan och om jag gör en liten omväg gör ju ingenting. Men bilen började hacka lite grann så jag var rädd att den skulle stanna och inte vilja starta igen. Som tur var gjorde den inte det, men jag måste nog fylla på olja igen.
Jag tycker det var en rätt trevlig kväll och jag är glad att jag var med igen. Det är ju kul att göra nåt sånt där med jobbarkompisarna, och inte bara jobba med varandra. Men får ju kanske se lite andra sidor av personerna också.