Snö!

Nu är hösten här, det känns. Blivit ganska kallt tycker jag. Faktiskt haft långkallingar nån gång, men jag är ju egentligen ganska frusen av mig. Och gillar inte när det börjar bli kallt... Snart kommer man väl få nån typ av höstdepression, även om det är en mild sådan, eftersom jag tycker sämre och sämre om när det börjar bli kallt.
Och igår snöade det! Visst kan det vara mysigt med snö och vinter, men jag vill inte ha så jäkla kallt. Max 15 minus räcker för mig....

Still there

Jaha... Då vet man hur det känns. Första gången jag såg han när jag gick förbi och såg in i köket kändes det inte så mycket, inte heller när jag gick förbi matsalen och såg han där. Men när han typ sprang förbi mig i korridoren när jag städade ett rum, då bankade hjärtat lite extra. Kände lite av det där suget man kan känna ibland. Och suckade för mig själv. Nästan ett år sen han nobbade mig sist, har knappt sett han sen början av februari eller mars. Och har fortfarande känslor för honom.
Det har gått  2 år, 4 månader, 22 dagar... Tänk att man fortfarande kan hålla räkning..... Men eftersom jag vet precis vilket datum jag träffade honom första gången så... Kommer ihåg vilken dag det var, och vad klockan var. Är man totalt insnöad då? Eller det vet jag ju att jag är. Man kanske är knäpp....?
Aldrig hade jag trott att det skulle hålla i sig så länge..... Att jag skulle fastna så totalt, så jäkla fort... I nån jag aldrig kommer få...
Undrar vad han tänkte när han såg mig... Om han tänkte nåt överhuvudtaget, föutom att det var länge sen han såg mig eller nåt...
Jaja..... då vet jag ju i alla fall att jag inte kommit så långt trots allt...


Halvlugn dag

Var iväg och red PP igår. M var också med och red lite på Felix. Hon red barbacka och var visst nästan på väg att åka av en gång, men klarade sig :) PP tror jag var på lite bushumör men inget som inte gick att göra nåt åt. Skulle gärna ha honom mer i trav, men han kan inte riktigt trava och svänga samtidigt, så det går lite dåligt. Fast han brukar klara 3 sidor, och ibland 4, men oftast blir det trav på långsidorna och skritt på kortsidorna. Men han går lättare att vända nu så det går ju framåt i alla fall. Som M säger, det ska nog bli ridhäst av han också :)

När jag kommit hem skulle jag duscha och sen fara till syrran och vänta på mamma och pappa som skulle komma dit när pappa spelat klart. Skulle köpa med mig lite fika, men hade knappt kommit till affären förrän dom ringer och undrar om jag kan jobba. Det kunde jag, sa jag och så var det bara att vända om. Skulle städa 15 rum och det gjorde jag, men jag var trött och less på slutet. Synd att det var så länge sen man jobbade.
Så det blev inte en så lugn helg som jag trodde, men jag fick lite extra pengar i alla fall.

Första tävling

Min första dressyrtävling idag, ridskoletävling. Fick inte bästa placeringen, men det kändes bra när jag red och jag är nöjd. Och så kan man ju inte begära så mycket när man tävlar för första gången. Visst hade det varit kul med en rosett, men det är ju inte hela världen. Det finns ju fler chanser :) För fler gånger blir det nog.. Måste ju prova igen och se hur det går då :) Och så måste man ju prova hoppning också. Fast då blir det ännu svårare att bestämma vilken häst man ska ha...
Fick i alla fall chipp, mitt tredje val... Men det gick som sagt bra. Han var lugn och fin, fast lite seg ibland. Men inte så där lång i galoppen som han brukar bli, och hängde inte på bettet. så han kan jag gärna tävla fler gånger :)

breakdown...

"i'm headed for a breakdown" ja inte är det då långt borta...
sitter och försöker, och jag menar försöker göra lite fysikuppgifter. ha!!!! som om det skulle gå. kan bara inte göra sånt hemma, det går inte.. går inte vidare på lektion heller.. men jag kan ju inte fråga läraren eller bänkgrannen hela tiden...
det är verkligen inte meningen att jag ska bli nåt. eller jo kanske...städa resten av livet kanske... eller nåt hemskt kassajobb kanske.... inte nåt bra i alla fall. den saken är säker.

man ska inte drömma...

Konstiga drömmar

Ibland drömmer man ganska konstigt...
Pratade film med en kille för två dagar sen, bland annat filmer man ser flera gånger och Mighty Ducks nämndes då jag sett dom filmerna  x antal gånger. Och gissa vad jag drömmer om. Jo att jag spelar hockey, i Sveriges färger, fast i ett ungdomslag.
Sen var det nåt annat konstigt med några hästar och nån elak kvinna som stopapdes ner i nån liten metallbehållare av nåt slag, eller nåt. Sen sprutades nåt ner och så började det brinna och så tyckte vi att tänk om hon brinner också Men det fick hon ju inte så då sprutades nåt annat ner, och när det slutat brinna plockades hon upp. Och så hände inget efter det som tur var.
På lunar har jag ändrat mitt krypin lite och gett och fått gururöster. Låg igår och tänkte på olika krypin jag skulle vilja ha. Och gissa vad man drömmer om då? Krypin!

Inget mattegeni direkt

Gick hyfsat på mattelektionen igår. Men det är klart man fastnade lite. Och bråk är verkligen inte min starka sida.
Räknade lite hemma idag, och självklart fastnade jag en del. Som sagt, bråk är inte min starka sida. Tycker inte det är så jäkla lätt när man ska förkorta och skriva om och så där. Speciellt inte när man måste bryta ut först. Och bryta ut är inte alltid så lätt det heller. Så lite problem fick jag ju. Men det var ju inget oväntat. Det är det nästan däremot om jag inte skulle fastna lite.
Hade en diagnos också som skulle räknas. Som jag hade glömt bort, men vi fick till imorrn på oss. Men jag höll på att glömma den idag också, men nu är den gjort. Hur många rätt man sen har är en helt annan sak.
Inte är man då nåt mattegeni precis.. Tänk om det kunnat få vara bara lite lättare... Jag behöver inte vara bäst, men lite bättre hade det ju gärna fått gå. Då hade man inte behövt känna att det här kommer inte funka. Blir lite extra matteräkning imorrn också då jag har lite på fysiken att räkna. Får se hur det går...

don't wannabe lonely no more

jag vill verkligen inte vara ensam längre. jag är så fruktansvärt trött på att  vara ensam och singel. jag vill också ha nån. nu! och inte blir det ju bättre av att syrran har pojkvän. visst, jag är jätteglad för hennes skull. men jag då? när ska jag få hitta nån som hittar mig? jag vill också.
kan det nån gång, bara en endaste gång, bli som jag vill? jag vill också få uppleva kärlek. lyckligt kärlek. för en gångs skull..
tur att jag inte är helt ensam, men snart är jag väl det. bara en kompis kvar som fortfarandeär singel. men hon ska säkert hitta nån före mig. och då står man där. ensam. om två år är jag förmodligen fortfarande singel.. skulle då inte förvåna mig. varför skulle det plötsligt ändras?
men jag vill att det ska ändras. nu... jag vill få känna det alla andra känner och upplever. men inte ens en skymt av det får man... visst är livet orättvist..

Casting

Var på en typ casting idag för en skådespelar - och statistkatalog. Fyllde i lite uppgifter och så tog dom några kort, så det gick rätt snabbt. Första delen man skulle fylla i var lättast eftersom det var kontaktuppgifter och sånt, erfarenheter var ju inte heller så svårt, men sen på övrigt.. Skrev väldigt kort om mig själv, vet aldrig vad man ska skriva.. Tycker sånt där är lite svårt. Samma sak på filmcafé när man skriver en kort presentation om sig själv... Får väl se hur det blir..... om man får se det... :)
Tur att pappa visade mig annonsen igår, annars hade jag nog inte vetat om det, eftersom jag så sällan läser tidningen. Så nu har man varit på sånt där två gånger... Fast första gången var det ju lite mer interjuvaktigt eller vad man ska säga.. Får se vad som händer. Hade ju varit kul att prova på...

Gick lite på stan sen. Köpte en för mig dyr foundation som jag funderat på tidigare. Gick och köpte en hamburgare. Såg en liten kille dricka ur en läskburk som han vände upp och ner, bara för att få sista droppen :) Såg lite kul ut.