17 Again

Det finns ju ett antal filmer om det ämnet...
Men jag tycker att den här är jättebra. Såg den i lördags och kommer definitvt se den igen. Kommer säkert hyra den och köpa den när den kommer på DVD.
Den var riktigt rolig på rätt många ställen samtidigt som den ju är allvarlig ibland också. Zac Efron gillar jag mycket sen tidigare, men jag tycker han var otroligt bra i den här filmen. Han visar att han kan göra annat än musikal, och han gör det jäkligt bra. Den som säger att Zac inte kan göra annat än musikal vet inte vad personen pratar om.
Kanske blir fler komedier? Jag skulle i alla fall inte klaga.
En av mina favoritscener i filmen är i början när Mike upptäcker att han är ung igen och slåss med Ned, innan han inser att det faktiskt är Mike. Sen finns det ju så många roliga repliker.

En helg på Islandshästtävling

Har spenderat helgen på en Islandshästävling i Ragvaldsträsk. Kom dit vid halv 10 igår morse och så var jag och mamma där hela dagen till kl 3 ungefär. Jag skulle vara där och visa upp mig ich mitt företag och mamma var lite nyfiken på hur det gick till på tävlingar för Islandshäst. Hon är väl inte jätteintresserad, men jag tror hon tyckte det var ganska kul ändå. ingen av oss har varit på Islandshästtävlingar förut. Förstod inte så mycjet i början när de var töltklasser men fick det lite förklarat för senare.
Speakern nämde mig några gånger, liksom två andra företaag som var där. Hon sa en gång att jag gärna åkte runt både norrut och söderut och att man då gärna fick gå ihop några, så skulle jag gärna komma. En del var ju från Gällivare, eller Kiruna eller så, så då blir det ju lite långt.  Och många tänkte säkert att det blir långt, så därför pratade jag med V-A om att säga att om dom gick ihop några och både längre bort så kunde jag ändå komma.  Dock blev det inte så mycket lappar utlämnade, men det blåste ju så mycket så första dagen såg man väl knappt vad det var jag hade eftersom jag abra kunde ha ett ex av varje på bordet, och måste lägga stenar på så det inte skulle blåsa bort. Andra dagen ahde jag ramar som jag ställde upp, och var tvungen att hålla i...
Men jag fick visa upp mig i alla fall, så folk vet lite emr at jag finns. Och jag sponsrade tävlingen och en vinnare fick en massagebehandling. Och hon verkade nöjd, liksom hästen. Fick visst en tacksamhetsblick från hästen en gång, i alla fall enligt ägaren :) Men hästen verkade tycka att det var riktigt skönt ibland. Så förhoppningsvis hör hon av sig och det blir fler behandlingar.

Idag rinde dom om dekalen och sa att den var klar. Så jag ska hämta den imorrn och få den fastsatt på bakrutan på bilen. Så syns jag lite mer :)