Sadelutprovning

Bara för att vi fick åka hem i tid förra gången så var tåget försenat när vi skulle åka i lördags. Först var det en halvtimme försenat, sen blev det 45 minuter. Jätteroligt... Men dom körde i alla fall ikapp så vi kom i tid tll Falköping, det är ju alltid nåt..
Jättefint här eftersom det ju inte när nån snö, men det har det ju abra vari vid ett tillfälle när vi varit här. Men det är grönt och varmt och så. Men vi börjar ju f lite av det hemma ocks så det gör inte lika mycket. Det är inte lika jobbigt att komma hem till all snö nu, eftersom det inte är nån snä kvar nästan :)
Igår tog vi det bara lugnt när vi kom fram, jag tog inte ens fram datorn fast jag funderat på det. Det blev idag istället.
Idag had vi om sadelprovning. Jag kan ingenting om sadlar så det är typ en jungel för mig. Men nu har man ju lärt sig lite och lite visste manju ändå sen tidigare, även om vi haft väldigt lite om sadel på teorin. Vi fick lära oss att se om sadeln ligger rätt för några år sen, men det var väl typ allt. Först hade vi några timmars teori på förmiddagen, sen hade vi praktiskt på eftermiddagen där vi var i stallet och fick prova olika sadlar på två hästar och se om dom låg bra och så där. Så nu kan man ju iaf säga lite om sadeln när man kommer till en kund, även om man inte kan så mycket. Men man kan ju ia se om den ligger helt fel och så. Sen kan man ju säkert få gå nån kurs för några dagar eller så för att lära sig lite mer. Men för att det ska bli rikigt rätt måste man ju ta dit en sadelutprovare.
Imorrn ska vi fara iväg till nånhästgubbe som hållerpå med nordsvenskar och skogskörning typ. Och få veta lite om körning och selning och sånt typ. Kommer också bli väldigt intressant. Och så kanske vi får köra lite. Det blir ju kul i så fall. Det är ju kul att köra, och prova lite skogskörning hade ju inte varit helt fel.
Känns som det blir en ganska intensiv vecka det här, men det kommer bli bra också. Man kommer få skriva en jäkla massa, men nr har vi inte gjort det? Det gör vi ju alltid, om man inte masserar.... Hoppas vi har det nån dag också så man kan rätta till små fel man säkert gjort när man amsserat hemma. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback