Första dagen

Nu är första dagen avklarad. Eller i alla fall utbildningsdagen. Det är ju fortfarande ett antal timmar kvar innan man behöcer gå och lägga sig. Klockan är bara strax efter 4.
Mycket prat idag, men det var väldigt intressant. Han skulle tydligen prata mycket runtomkring saker och avvika lite och så blev det väl, men intressant var det ändå. Sen skulle man ju säkert ha skrivit ner lite mer än vad man har gjort. Men ibland vill man ju som bara lyssna. Men det ska väl gå nra.. Vi fick ett kompendium eller vad det nu hter. Ganska mycket, så man behöver ju itne skriva ner alt som sägs. Men det är ju mycket som inte står i böcker eller så som vi ska få och det kan ju vara bra att skriva ner så man kommer ihåg det, för det är ju också bra att veta och kunna.
Sen var det en massa latisnak ord som vi ska kunna. Det var jättesvårt att använda dom, men det ska vi ju kunna sen. Men vi ska väl lära oss hoppas jag... Vi behöver ju i alla fall nte kunna allt utantill imorrn... Annars hade det varit lite panik.... :)

Men jag tror det kommer gå bra det här.. :)

Fattar fortfarande inte riktigt att jag var så lite nervös inför resan hit och så där. Nästa gång blir ju piece of cake! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback