Diggiloo

Var på Diggiloo igår. Det var på Folkparken. Massa folk var det, men det var ju som en personalfest typ för kommunen egentligen, och det är ju rätt många som jobbar för kommunen, men det var säkert en del andra också. Vi hade ju tex fått ta grannens biljetter, för dom skulle inte gå.
Det var riktigt bra. Tomas Pettersson var riktigt rolig i sina komikerinslag.Magnus Bäcklund sjöng bra som vanligt, och som jag hoppats på sjöng han lite av sin schlagerlåt. Jag tycker den är så bra och fattar inte att han inte fick mer poäng... Men det var ju då. Amy Diamond är verkligen bra för att vara så ung. Hon kommer bli jättebra när hon blir äldre.
Lyssnade på Krutov innan Diggiloo började. Hade funderat på att göra det efters howen också, eftersom dom skulle spela igen då, men det blev så att vi for. Men dom är väldigt bra, jag gillar dom. Dom borde köra eget material iställe för bara covers egentligen. Det skulle bli jättebra. Passade på att sitta när vi lyssnade på dom, och det var bra, för sen satt man ju inte på några timmar. Fick inte så farligt ont i fötterna ändå, men det kändes ju... Och ryggen fick man ju också lite ont i. Men det var en rolig kväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback